Quru paxlava, klassik paxlavanın quru və daha uzun müddət saxlanıla bilən çeşididir. Əsasən fıstıq və ya fındıq ilə hazırlanır, lakin şərbəti daha azdır. Daha yüngül və xırtıldayan bir görünüşə malikdir. Şərbətli çeşidinə nisbətən daha dayanıqlı olduğu üçün daşınmaya əlverişlidir. Bununla belə, düzgün şəraitdə saxlanması halında, dadını uzun müddət qoruyur.
Tərkibi: Paxlava unu, kərə yağı, yumurta, nişasta, antep fıstığı, şəkər tozu, su, duz
Saxlama müddəti: Yayda 15 gün, qışda 20 gün
Saxlama şəraiti: Sərin və rütubətsiz yerdə saxlayın.
Allergenlər: Qluten, yumurta, fıstıq
Tövsiyyə: Yemədən öncə isitməyiniz tövsiyyə olunur.
Məlumatlandırma: Şərbət, təbii şəkər tozundan hazırlandığı üçün paxlavalarda şəkərlənmə ola bilər.
– Məhsullarımızda qutunun çəkisi nəzərə alınmır.