Badamdar, Bülbül, Əhmədli, Nərimanov, Sumqayıt Filiallarımıza gözləyirik.
Anbar kodu: RMZ0034 Kateqoriyalar: , , Teqlər: , , ,

2,52 

  • Sifarişiniz poçt kodu vasitəsiylə çatdırılır. Aşağıda Excel formatında Bakı və Bölgələr olmaqla bütün poçt şöbə kodları yer alır. Poçt Kodunuzu öyrənmək üçün aşağıdakı bölməyə daxil olabilərsiniz.

    Ünvan bölməsində YALNIZ 4 RƏQƏMLİ ŞƏKİLDƏ poçt kodunuzu daxil etməklə, çatdırılma haqqı barədə sağ orta hissədə məlumatı görəbilərsiniz.

Bütün poçt kodları, Azərpoçt tərəfindən təmin edilmişdir. Siz də buradan baxabilərsiniz.

Açıqlama
Quru paxlava, klassik paxlavanın quru və daha uzun müddət saxlanıla bilən çeşididir. Əsasən fıstıq və ya fındıq ilə hazırlanır, lakin şərbəti daha azdır. Daha yüngül və xırtıldayan bir görünüşə malikdir. Şərbətli çeşidinə nisbətən daha dayanıqlı olduğu üçün daşınmaya əlverişlidir. Bununla belə, düzgün şəraitdə saxlanması halında, dadını uzun müddət qoruyur.

Tərkibi: Paxlava unu, kərə yağı, yumurta, nişasta, antep fıstığı, şəkər tozu, su, duz

Saxlama müddəti:  Yayda 15 gün, qışda 20 gün

Saxlama şəraiti: Sərin və rütubətsiz yerdə saxlayın.

Allergenlər: Qluten, yumurta, fıstıq

Tövsiyyə: Yemədən öncə isitməyiniz tövsiyyə olunur.

Məlumatlandırma: Şərbət, təbii şəkər tozundan hazırlandığı üçün paxlavalarda şəkərlənmə ola bilər.

–  Məhsullarımızda qutunun çəkisi nəzərə alınmır.