Şokoladlı Paxlava – Klassikanın Müasir Şirin Yorumlanması
Ənənəvi Osmanlı paxlavasının müasir və fərqli bir növü – Rəmzioğlu Şokoladlı Paxlava! Bu ləzzət incə qat-qat açılmış xəmirin, təbii kərə yağının və fındıq ləpəsinin möhtəşəm uyğunluğu ilə hazırlanır, üst qatında isə keyfiyyətli şokoladla tamamlanır. Rəmzioğlu ustalığı ilə hazırlanan bu unikal paxlava hər loxmada şokolad və fındığın harmoniyasını hiss etdirir.
Tərkibi:
Paxlava unu, Təbii kərə yağı, Yumurta, Nişasta, Fındıq, Şəkər tozu, Şokolad, Su, Duz
Saxlama müddəti:
5 gün
Sərin və rütubətsiz yerdə saxlanmalıdır.
Allergenlər:
Qluten, Yumurta, Fındıq
Tövsiyyə:
Paxlava daha yumşaq və ləzzətli olması üçün isidilərək istehlak oluna bilər.
Məlumatlandırma:
Paxlavalar təbii şəkər tozundan hazırlanmış şərbətlə isladdığı üçün zamanla şəkərlənmə baş verə bilər.
Məhsullar xalis çəki ilə satılır – yəni qutunun çəkisi ümumi çəkiyə daxil edilmir.
Tava qiymətlərinə, 10 ₼ tava qiyməti də daxildir.